نقش کاردرمانی در طیف اسکیزوفرنیا

نقش کاردرمانی در طیف اسکیزوفرنیا

اسکیزوفرنیا از جمله بیماری های روانی-اجتماعی است که از نشانه های مشخص آن، وجود توهم و هذیان و عدم بصیرت به طبیعت بیمارگونه این رفتارهای روان پریشانه است. همچنین گفتار آشفته، رفتار آشفته و علایمی از جمله بی انگیزگی، کناره گیری و انزوا، فقدان انگیزه، عدم رسیدگی به بهداشت فردی، کندی احساسات و عواطف، کم صحبتی و کاهش تمرکز در آن دیده می شود. تقریبا 1% مردم در زمانی از زندگی به اسکیزوفرنیا مبتلا می شوند.

آسیب دستگاه شنوایی مرکزی در اسکلروز متعدد (MS)

آسیب دستگاه شنوایی مرکزی در اسکلروز متعدد (MS)

سکلروز متعدد یا MS (Multiple Sclerosis) بیماری التهابی دستگاه عصبی مرکزی است و با نواحی دمیلنیزه شده مشخص می شود. از آنجا که این بیماری نوعی اختلال نورولوژیک دژنراتیو است ممکن است به سیتم شنوایی نیز آسیب برساند. مطالعات نشان می دهد درگیری دستگاه عصبی مرکزی شنوایی در این افراد نسبتا شایع است و این درگیری را می توان با استفاده از آزمون های شنوایی مناسب تشخیص داد.

پروتزهای زیر زانو

پروتزهای زیر زانو

قطع عضو به دلایل گوناگونی صورت می گیردکه شایع ترین دلایل آن شامل عدم خون رسانی مناسب به اعضای بدن، تروما و آسیب دیدگی های شدید بدن (مثلا در نتیجه ی تصادف)، تومورهای سرطان استخوان، عفونت شدید و سرمازدگی می باشد. قطع عضو در اندام تحتانی شامل قطع از نیمه ی پا، قطع از مچ پا، قطع عضو از زیر زانو و... است

توانبخشی دهلیزی

توانبخشی دهلیزی

توانبخشی دهلیزی به عنوان یک روش درمانی موفقیت آمیز برای درمان بیماران دچار اختلال در حفظ تعادل و مشکلات حرکتی مزمن بهبود نیافته، همواره از اهمیت بسزایی برخوردار بوده است. نقش اصلی سیستم دهلیزی، آگاه نمودن مغز از وضعیت سر است. به بیان دیگر، سیستم دهلیزی یک مرجع داخلی است که مغز را از وضعیت سر در فضا مطلع می سازد.

نوروپاتی شنوایی چیست؟

نوروپاتی شنوایی چیست؟

طیف اختلال نوروپاتی شنوایی (ANSD) اصطلاح جامعی برای توصیف گروهی از اختلالات است که فعالیت اعصاب آوران را در راه های شنوایی محیطی و مرکزی متاثر می سازند.

تاثیر کم شنوایی بر حافظه فعال

تاثیر کم شنوایی بر حافظه فعال

درک گفتار از یک سو نیازمند توانایی شنوایی برای شنیدن سیگنال گفتاری و از سوی دیگر، نیازمند توانایی شناختی برای ارتباط دادن این اطلاعات با دانش موجود ذخیره شده در حافظه بلند مدت معنایی است

انتخاب رشته ارتوز و پروتز دانشکده علوم توانبخشی  به عنوان یکی از حوزه های دانشی جهت مرجعیت علمی و تمایز رسالت آکادمیک

انتخاب رشته ارتوز و پروتز دانشکده علوم توانبخشی به عنوان یکی از حوزه های دانشی جهت مرجعیت علمی و تمایز رسالت آکادمیک

در راستای طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و رسالت واگذار شده به دانشگاه های علوم پزشکی کشور جهت تببین مرجعیت علمی و انتخاب حوزه های تمرکز و تمایز آکادمیک خود، دانشگاه علوم پزشکی شیراز 10 رشته منتخب خود را معرفی نمود.