• 1400/02/28
  • - تعداد بازدید: 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده علوم توانبخشی شیراز

مگنت تراپی و فشارخون

نتایج حاصل از این مطالعه روش های فیزیوتراپی در درمان فشارخون قویا مؤثر هستند و مگنت تراپی به علت اثرات آرام بخشی که دارد، به ویژه در افرادی که دچار غلبه سیستم سمپاتیک هستند، مؤثر و کارآمد خواهد بود.

اخیرا محققین روسی در تحقیقی نقش مگنت تراپی را در افراد مبتلا به فشارخون گرید 1 و 2 بررسی کرده اند. این محققین از مگنت سینوسی در ناحیه ی گردنی به مدت ده دقیقه و با شدت 10 میلی تسلا، با ده بار تکرار درطول روز در این افراد استفاده کردند.  در این مطالعه تغییرات چشمگیری در فشار خون سیستولیک حدود  15-10 میلی متر جیوه و در فشاردیاستولیک حدود 90 میلی متر جیوه بعد از 3 - 4 بار تکرار پروسه ی مگنت تراپی مشاهده شد. همچنین کاهش ضربان قلب و بهبود عملکرد افراد در وضعیت های ارتواستاتیک هنگام ارزیابی در انتهای جلسات فیزیوتراپی قابل توجه بود و افراد شرکت کننده گزارشاتی از کاهش سردرد و افزایش آرامش و بهبود کیفیت خواب را داشتند.  بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه روش های فیزیوتراپی در درمان فشارخون قویا مؤثر هستند و مگنت تراپی به علت اثرات آرام بخشی که دارد، به ویژه در افرادی که دچار غلبه سیستم سمپاتیک هستند، مؤثر و کارآمد خواهد بود.

 

Zagumyonniy K. Magnetotherapy and darsonvalization in the treatment of hypertension / Молодежный инновационный вестник. - 2020 - Vol. 9. - N. 2S. - P. 84-85.

 

"غزل رشدی" دانشجوی دکترای فیزیوتراپی، دانشکده علوم توانبخشی

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار کتابخانه
  • کد خبری : 41607
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید