• 1400/10/08
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پیام تبریک معاون فرهنگی دانشکده به مناسبت فرارسیدن نهم دی ماه ، روز بصیرت و میثاق دوباره امت با ولایت

حماسه نهم دی ماه و حضور حماسی و غرور آفرین ملت ایران در دفاع از ولایت و نظام ، برگ زرین و ماندگاری به تاریخ جمهوری اسلامی ایران افزود. راهپیمایی نهم دی ماه نماد عزت طلبی ، استقلال و شکوه ملتی است که در حفظ دستاوردها و آرمان‌های والای اسلام و انقلاب همت گماردند و با حضور به موقع در صحنه باعث یاس و ناامیدی دشمنان شدند.

حماسه عاشورایی نهم دی‌ماه متعلق به همه جریان‌ها ، گروه‌ها و جناح‌های مختلف سیاسی و آحاد ملت رشید و مومن ایران اسلامی است و بر همگان واجب است ضمن گرامیداشت و حفظ این مناسبت ارزشمند همواره با توکل بر خدای سبحان و پیروی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در مقابل دسیسه‌های دشمنان هوشیار و آگاهانه عمل کنند.

فرا رسیدن نهم دی ماه ، روز بصیرت و میثاق دوباره امت با ولایت را تبریک و تهنیت میگوییم.