• 1399/06/04
به مناسبت فرا رسیدن 4 شهریور

پیام تبریک ریاست دانشکده علوم توانبخشی شیراز به مناسبت روز کارمند

رییس دانشکده علوم توانبخشی شیراز طی پیامی، فرا رسیدن چهارم شهریور روز کارمند را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی شیراز، در متن پیام دکتر «علیرضا متأله» آمده است:

هر آن کس خدمت جانان به جان کرد             به گیتی نام خود را جاودان کرد

همکاران گرامی، پاسداشت خاطره شهیدان رجایی و باهنر و روز کارمند را خدمت همه شما عزیزان تبریک عرض مینمایم. قدردانی ازشما همکاران وظیفه شناس، دلسوز و متعهد را بر خود واجب می دانم وتلاش های بی دریغ و خالصانه شما را ارج می نهم. اطمینان دارم تلاشهای شما سروران، دوشادوش اعضای محترم هیات علمی منجر به پویایی و شکوفایی هر چه بیشتردانشجویان امروز و تقدیم متخصصینی فرهیخته و پویا به فردای روشن میهن عزیزمان خواهد بود . امیدوارم با کمک و همکاری هم، همواره در محیطی دوستانه و پرنشاط فعالیت‌ نموده و در انجام وظایف خود موفق‌ باشیم. سلامتی و شادی شما را از درگاه یزدان پاک آرزومندم.

دکتر علیرضا متأله
رئیس دانشکده علوم توانبخشی شیراز