• 1399/10/29

فراخوان ثبت نام دانشجویان متقاضی نامزدی انتخابات هسته ی مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم توان بخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برگزاری انتخابات هسته ی مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی این دانشکده خبر داد.
دکتر مجید اوریادی زنجانی، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم توان بخشی اعلام کرد: به یاری خداوند متعال و مشارکت دانشجویان عزیز کلیه ی رشته ها و مقاطع دانشکده علوم توان بخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، درصدد هستیم تا انتخابات هسته ی مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده را برگزار نماییم.
ایشان خاطر نشان کرد: از کلیه دانشجویان علاقمند و حائز شرایط دعوت می گردد حداکثر تا روز چهارشنبه 1 بهمن ماه 99، تقاضای خود را به همراه سوابق مربوطه به ایمیل oryadi@sums.ac.ir ارسال نمایند.
وی از کلیه دانشجویان حائز شرایط دعوت کرد تا با مشارکت سبزشان در این انتخابات، موجبات فعالیت پویایی این نهاد دانشجویی-پژوهشی را فراهم سازند. ایشان تاکید کرد که با توجه به شرایط، تاریخ مذکور به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

دانشجویان متقاضی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت کمیته تحقیقات دانشگاه به آدرس src.sums.ac.ir مراجعه نمایند.