برگزاری جلسه کمیته مدیریت دانش

برگزاری جلسه کمیته مدیریت دانش

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی ، در تاربخ 1400/8/30 با حضور کلیه اعضای کمیته مدیریت دانش در اتاق ریاست دانشکده تشکیل گردید.

سندرم سرخچه مادرزادی و اختلالات شنوایی (Congenital Rubella Syndrom)
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

سندرم سرخچه مادرزادی و اختلالات شنوایی (Congenital Rubella Syndrom)

سرخچه یکی از بیماری‌های عفونی ویروسی است که از طریق جفت به جنین منتقل می شود. بیشترین خطر ابتلا به سرخچه مادرزادی هنگام در معرض بیماری قرار گرفتن در سه ماهه اول دوران جنینی است.

پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت کسب مقام دوم ارزیابی عملکرد امور مالی دانشکده
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی شیراز ، ریاست دانشکده دکتر علیرضا متاله در پیامی کسب امتیاز 83/99 و رتبه دو سطح الف ارزیابی عملکرد امورمالی دانشکده علوم توانبخشی را تبریک گفت.

پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز جهانی کاردرمانی

پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز جهانی کاردرمانی

روز جهانی کاردرمانی ( 27 اکتبر ) فرصتی است برای معرفی رشته کاردرمانی و بهانه ای است برای سپاسگزاری از همکاران این حوزه توانبخشی ، که با تلاش و تعهد در جهت ارتقا کیفیت زندگی بیماران تلاش می کنند .