• 1401/10/10
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برگزاری مهرواره رویش دانشجویان جدید الورود

مهرواره رویش

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی، در راستای برگزاری مهرواره رویش دانشجویان جدید الورود 1401-1400، اقداماتی توسط معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده صورت گرفته است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم توانبخشی گفت: با توجه به اینکه دفتر امور فرهنگی دانشکده ها به عنوان دبیرخانه مهرواره رویش انتخاب شده اند، تابلوی مربوط به دبیرخانه جهت سهل الوصول بودن دسترسی دانشجویان، در دفتر امور فرهنگی دانشکده نصب گردید.

دکتر شیوا ابراهیمیان افزود: بنرهای مربوطه در محوطه دانشکده و استند جشنواره رویش، در محل ورودی اتاق امور فرهنگی جهت اطلاع رسانی نصب شده است و کتابچه های مرتبط با این امر، در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.

به گفته ایشان، برای اطلاع رسانی بهتر جشنواره، خبر مرتبط و مستندات مربوطه در سایت دانشکده بارگذاری می شود.