• 1400/10/13
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برگزاری مراسم بزرگداشت شهادت سردار سرافراز اسلام سپهد حاج قاسم سلیمانی در دانشکده

مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سردار سرافراز اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان روز دوشنبه سیزدهم دی ماه در دانشکده توانبخشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی ، ضمن عرض تسلیت سالگرد شهادت سردار دل‌ها، به پیشگاه حضرت ولی‌عصر (عج)، مقام معظم رهبری و ملت شهیدپرور ایران گفت: شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به عنوان اسطوره و اسوه جهان اسلام در امروز و فردای تاریخ خواهد ماند. راه و مکتبی که شهید بزرگوار از خود به جای گذاشت نمادی بارز از عزت، غیرت، اخلاص، استکبار ستیزی، دفاع از مظلوم و وطن دوستی است.

پرچمی که شهید سپهبد سلیمانی و همرزمانش در حمایت از مظلومان و مبارزه با استکبار جهانی برافراشته اند، به حول و قوه الهی با قوت و قدرت بیشتری در اهتزاز باقی خواهد ماند.

در این مراسم تکیه تلاوت قرآن و  پخش عکس های آن شهید والامقام و سخنان آن شهید در ورودی ساختمان  دانشکده برپا و اساتید، کارکنان و دانشجویان ضمن گرامیداشت یاد آن شهید مجاهد با مقام معظم رهبری و آرمان‌های والای سردار رشید اسلام در دفاع از میهن اسلامی، تجدید میثاق کردند.