• 1401/10/05
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برپایی موکب های عزاداری در ایام سالروز شهاد حضرت زهرا (س) در دانشکده علوم توانبخشی

گرامیداشت ایام فاطمیه

حجت الاسلام و المسلمین، حاج آقا داوودی با تسلیت فرا رسیدن ایام فاطمیه به روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی گفت: موکب های حضرت زهرا (س) با هدف خدمت رسانی به دانشجویان و پرسنل به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) برپا می گردد.

نماینده فرهنگسرای نهاد رهبری در دانشکده افزود: به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها ویژه برنامه های محوری بزرگداشت ایام فاطمیه با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی و فرهنگسرای نهاد رهبری در سطح دانشکده برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اهمیت تبیین فرهنگ فاطمی بیان کرد: موکب های عزاداری ویژه شهادت صدیقه کبری(س) با محوریت ترویج فرهنگ فاطمی و باورهای ایمانی در تاریخ های یکشنبه و دوشنبه، 4 و 5 دی ماه 1401 برپا می شود.

حاج آقا داوودی خاطرنشان کرد: در جهت برگزاری برنامه های فرهنگی و مذهبی با محوریت مساجد، مراسم عزاداری این بانوی بزرگوار با قرائت حدیث شریف کساء در محل مسجد دانشکده از جمله برنامه های ایام فاطمیه و شهادت دخت پیامبر اکرم (ص) است.