• 1403/03/20
برنامه امتحانات پایان ترم دروس گروه زبان انگلیسی در تاریخ 1403/4/2 و 1403/4/3

برنامه امتحانات پایان ترم دروس گروه زبان انگلیسی

با سلام و احترام،

به استحضار می رساند با توجه به درخواست مدیر محترم گروه زبان انگلیسی، امتحانات پایان ترم دروس زبان پیش دانشگاهی، زبان عمومی 1، زبان عمومی 2 / زبان نیمه تخصصی، زبان تخصصی پزشکی 1، زبان تخصصی پزشکی 2 و زبان تخصصی دندانپزشکی 2 در روز شنبه به تاریخ 2 / 4/ 1403 برگزار می گردد. برنامه ساعات برگزاری دروس به تفکیک به ترتیب ذیل است:

- امتحان زبان پیش دانشگاهی (کلیه گروه ها) و امتحان زبان تخصصی پزشکی 1 (کلیه گروه ها) راس ساعت 9 صبح در مرکز جامع آزمون ها واقع در صدرا برگزار می گردد.

- امتحان زبان عمومی 1 کلیه گروه ها بجز گروه 1 (پزشکی)، گروه 6 (علوم آزمایشگاهی) و گروه 7 (رادیولوژی) راس ساعت 10:45 صبح در مرکز جامع آزمون ها در صدرا برگزار می گردد. گروه 1 (پزشکی) در سالن کامپیوتر دانشکده پزشکی، گروه 6 (علوم آزمایشگاهی) در لابراتوار زبان دانشکده پیراپزشکی و گروه 7 (رادیولوژی) در اتاق کامپیوتر 2 دانشکده پیراپزشکی راس همان ساعت برگزار می گردد.

-امتحان زبان عمومی 2 / زبان نیمه تخصصی (کلیه گروه ها بجز دانشجویان ناپیوسته) راس ساعت 12:30 بعدازظهر در مرکز جامع آزمون ها در صدرا برگزار می گردد. گروه 1 دانشجویان ناپیوسته علوم آزمایشگاهی در دانشکده پیراپزشکی و گروه 2 دانشجویان ناپیوسته اتاق عمل در دانشکده پرستاری در همان ساعت برگزار می گردد.

-امتحان زبان تخصصی پزشکی 2 راس ساعت 11 صبح در دانشکده پزشکی و زبان تخصصی دندانپزشکی 2 راس همان ساعت در دانشکده دندانپزشکی برگزار می گردد.

-همچنین امتحانات پایان ترم دروس زبان تخصصی 2 و 3 واحدی شامل زبان های تخصصی داروسازی، کاردرمانی، گفتار درمانی، اصطلاحات پزشکی، ارتزپروتز 2، رادیولوژی (پیوسته)، پرستاری، فوریت های پزشکی، اتاق عمل، مامایی، مدیریت 1،  بهداشت محیط، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه ای و ایمنی کار، تغذیه در تاریخ 3 / 4 / 1403 ساعت 11 صبح در مرکز جامع آزمون ها واقع در صدرا برگزار می گردد. شایان ذکر است امتحان پایان ترم زبان تخصصی علوم آزمایشگاهی در همان تاریخ (3 / 4 / 1403) ساعت 8 صبح در دانشکده پیراپزشکی و امتحانات پایان ترم دروس زبان تخصصی هوشبری (پیوسته و ناپیوسته) و رادیولوژی (ناپیوسته) در همان تاریخ (3 / 4 / 1403)  ساعت 11 صبح در دانشکده پیراپزشکی برگزار می گردد.
  • گروه خبری : اطلاعیه های آموزشی