• 1403/03/13

انتصاب جناب آقای دکتر ایمان رضایی به عنوان سرپرست گروه فیزیوتراپی دانشکده علوم توانبخشی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی:  دکتر ایمان رضایی به عنوان سرپرست گروه فیزیوتراپی این دانشکده منصوب شد.

در متن ابلاغ ایشان آمده است:

با توجه به تخصص، تعهد و توانمندی علمی جنابعالی بدینوسیله به عنوان سرپرست گروه فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی منصوب می گردید. امید است در سایه توکل به خداوند متعال و با نظر به پشتکار، جدیت و نظم جنابعالی و بهره گیری از پتانسیل اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده در انجام امور حوزه مدیریت خود موفق و موید باشید.

ضمنا اهم انتظارات اینجانب از جنابعالی به شرح ذیل است:

• نظارت بر اجرای آیین نامه ها و مصوبه های شورای آموزشی دانشگاه
  • بررسی مستمر فرآیندهای اجرایی، خدمات آموزشی و پیشنهاد شیوه های مناسب
  • بهره گیری از شیوه های مناسب جهت ارتقای کیفی خدمات آموزشی
  • نظارت بر اجرای برنامه های مصوب مقاطع مختلف رشته های تحصیلی
  • نظارت بر عملکرد فعالیت های آموزشی دانشجویان
  • برنامه ریزی جهت استفاده بهینه از وقت و توانمندی دانشجویان تحصیلات تکمیلی
  • برنامه ریزی منظم جهت بازنگری کریکولوم ها در چهارچوب قوانین مصوب
  • برنامه ریزی جهت تامین فیلدها و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز دکترای حرفه ای فیزیوتراپی
  • تشکیل و اداره جلسات شورای گروه و ارسال گزارش کار، مصوبات، پیشنهادها و نظریات جمعی گروه به رئیس دانشکده و پیگیری موارد مصوب شده .

همچنین از دوست و همکار عزیز جناب آقای دکتر امین کردی یوسفی نژاد به پاس زحمات فراوان در دوران تصدی این سمت تشکر و قدردانی می نمایم.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده