• 1399/03/24
از سوی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

انتصاب جناب آقای حمید آبی رنگ به عنوان رئیس امور مالی دانشکده

طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر مهرداد شریفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جناب آقای حمید آبی رنگ به عنوان رئیس امور مالی دانشکده منصوب گردیدند. در این ابلاغ آمده است:

جناب آقای حمید آبی رنگ؛
پیرو ابلاغ سرپرستی و با توجه به موافقت مدیریت محترم امور مالی دانشگاه، به موجب این حکم به سمت رئیس امور مالی دانشکده علوم توانبخشی منصوب می گردید تا برابر مقررات و ضوابط موجود تحت نظر مسئولین مربوطه و با هماهنگی کامل با مدیریت امور مالی دانشگاه نسبت به انجام وظایف محوله اقدام فرمایید. امید است با اتکا به قدرت لایزال الهی و رعایت صرفه وصلاح، التزام به تقوا و ارزشهای دینی در ارائه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی کوشا و موفق باشید.

دکتر مهرداد شریفی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه