مراسم اربعین حسینی در دانشکده علوم توانبخشی

مراسم اربعین حسینی در دانشکده علوم توانبخشی

همزمان با فرا رسیدن اربعین حسینی مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین و یاران با وفایشان به همت معاونت فرهنگی و دفتر فرهنگی و بسیج دانشجویی در دانشکده علوم توانبخشی برگزار گردید.

پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز جهانی سالمند

پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز جهانی سالمند

در آستانه روز جهانی سالمند ، ضمن عرض تبریک این روز بزرگ به همه سالمندان عزیز ، امیدوارم با برنامه ریزی بهتر و ارائه راهکارهای علمی و کاربری در حوزه توانبخشی ، بتوانیم گامهای موثری در تامین سلامت جسمی و روحی این عزیزان برداریم.

پیام تبریک معاون فرهنگی دانشکده به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس

پیام تبریک معاون فرهنگی دانشکده به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس

فرا رسیدن هفته دفاع مقدس که نمودار مجموعه ای از برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی و جان فشانی دلاورانه در پای پرچم برافراشته اسلام و قرآن است را تبریک عرض می نماییم.

کاردرمانی برای زوال عقلdementia

کاردرمانی برای زوال عقلdementia

افراد مبتلا به زوال عقل اغلب مشکلاتی چون فراموشی، سرگردانی، مشکلاتی در برنامه ریزی، مراقبت شخصی و تحرک را تجربه می کنند. کاردرمانی می تواند باعث بهبود عملکرد روزانه ، مشارکت اجتماعی و رفاه در افراد مبتلا به زوال عقل شود.

برگزاری وبینار توانبخشی در طب تسکینی

برگزاری وبینار توانبخشی در طب تسکینی

اولین وبینار آموزشی "اصول و روش های نوین اعمال مراقبت های حمایتی تسکینی بیماران انکولوژی" در کلان منطقه 5 کشوری، در شهریور 1400، توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز و در محل بیمارستان انکولوژی امیر برگزار گردید.

زونای گوش و علائم آن

زونای گوش و علائم آن

سندروم رمزی هانت (Ramsay Hunt syndrome)، نام دیگری است که برای بیماری زونای گوش به کار می رود. در لاتین به زونای گوش herpes zoster oticus هم گفته می شود.

پیام تسلیت معاون فرهنگی دانشکده به مناسبت شهادت امام سجاد (ع)
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پیام تسلیت معاون فرهنگی دانشکده به مناسبت شهادت امام سجاد (ع)

شهادت چهارمین امام شیعیان امام سجاد (ع) را به همه ی مسلمین جهان علی الخصوص به جامعه دانشگاهی ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان گرامی تسلیت عرض نموده و امیدوارم با سرمشق قراردادن گفتار و رفتار معصومین در زندگی شخصی خیر دنیا و اخرت را نصیب خود گردانیم.