• 1400/12/07
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پیام معاون فرهنگی دانشکده به مناسبت شهادت امام موسی کاظم (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی شیراز ، معاون فرهنگی دانشکده ،دکتر شیوا ابراهیمیان طی پیامی شهادت امام موسی کاظم ( ع ) را تسلیت گفتند.

25 رجب، هفتمین آفتاب آسمان ولایت که برای ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص) سختی‌های فراوانی متحمل و عالمان زیادی تربیت و تقدیم اسلام نمودند‌ به دست ظالمان روزگار به شهادت رسیدند تا خط سرخ شهادت برای همیشه ماندگار بماند. سالروز شهادت اسوه علم و تقوا حضرت امام موسی کاظم (ع) رابه همکاران ،اساتید و دانشجویان عزیز تسلیت عرض نموده و از خداوند منان استمداد می طلبیم ما را برای همیشه پیرو خط سرخ شهادت و ائمه معصومین قرار دهند.

.