• 1401/06/27
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پیام تبریک معاون آموزشی دانشکده به مناسبت آغاز شروع سال تحصیلی

به گزارش روابط عمومــــی دانشکده علوم توانبخشی ، معاونت آموزشی دانشکده دکتـــــــر سارا ابوالاحراری شیرازی طی پیامی آغاز شروع سال تحصیلی جدید را تبریک گفتند.

متن پیام بشرح ذیل می باشد :

(( ن والقلم و ما یسطرون ))

فرا رسیدن سال تحصیلی جدید را به دانشجویان عزیز ، اعضاء هیئت علمی و کارکنان محترم دانشکده علوم توانبخشی  تبریک عرض می نمایم و آرزو می کنم سال تحصیلی جدید توام با تجربیات ارزنده و کسب دانش و مهارت به روز  و موثر برای همه دانشگاهیان باشد.
این ایام سرآغاز دوره ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم ، راه را بر خودهموار نموده و با بهره گیری از دانش ، خویش را برای ایفای نقش اثرگذار و در آینده جامعه مهیا می سازند.
در پایان از درگاه خداوند متعال سلامتی و مزید توفیقات شما را آرزومندم. امیدوارم شما دانشجویان عزیز با جان و دلی معطر به شمیم  اخلاق و ایمان و با کسب علم و دانش از محضر اساتید فرهیخته ، توسعه آبادانی و سرافرازی را برای ایران عزیزمان به ارمغان آورید.