• 1402/01/30
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پیام تبریک ریاست دانشکده علوم توانبخشی شیراز، به مناسبت روز ملی گفتار

تبریک روز ملی گفتار

رئیس دانشکده علوم توانبخشی شیراز گفت: در تقویم رسمی ایران اول اردیبهشت ماه دو مناسبت زادروز استاد سخن، سعدی شیرازی و روز ملی گفتار درمانی را به خود اختصاص داده است. گفتار درمانی که با هدف به کارگیری حداکثری توانایی های گفتاری فرد و بررسی آسیب شناسی و اختلالات گفتار و زبان می باشد، رشته ای است که در ایران وارد پنجمین دهه زندگی خود و در دانشکده علوم توانبخشی شیراز وارد پانزدهمین سال زندگی خود می شود.

دکتر علیرضا متاله با بیان اینکه گفتاردرمانی هنر است و هنر گفتار درمانگر خلاقیت او در طراحی برنامه درمانی مناسب برای بیمار است، خطاب به همکاران گفتار درمان افزود: هیچ قلمی قدرت به تحریر در آوردن و به تصویر کشیدن آن لحظات زیبایی که شما عزیزان بامهربانی، گشاده رویی و حسن خلق، لبخند رضایت را بر لبان بیمارتان می نشانید ندارد. ضمن تقدیر و تشکر از شما عزیزان، روز ملی گفتار را خدمت تک تک شما همکاران محترم تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت برای شما را از خداوند منان خواستارم.