• 1401/05/10
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت فرا رسیدن 10 مرداد روز ملی شنوایی شناسی

به گزارش روابط عمومی دانشکده ؛ رئیس دانشکده علوم توانبخشی درپیامی فرارسیدن 10مرداد روز ملی شنوایی شناسی را تبریک گفتند.

در متن پیام (( دکتر متاله )) آمده است :

در تمام مراحل زندگی سیستم شنوایی ما را به یکدیگر ، جامعه و دنیا پیوند داده است و بدون این موهبت الهی زندگی و برقراری ارتباط بسیار دشوار است.
همکاران شنوایی شناس با تلاش بی بدیل خود با مداخلات به موقع و موثر خود نقش بسزایی در تسهیل دستیابی عزیزان ناشنوا و کم شنوا به تحصیل ، کار مناسب و ارتباطات اجتماعی دارند. شاید هیچ پاداشی بالاتر از لبخند رضایت کودکانی نباشد که با دقت و تلاش بموقع کارشناسان این حرفه ، به زندگی عادی برگشته و پیشرفت های شگرفی در زندگی فردی و اجتماعی خود داشته اند.
اینجانب روز 10 مرداد روز ملی شنوایی شناسی را خدمت اساتید، دانشجویان و همه همکاران شنوایی شناس تبریک عرض میکنم و تلاش این عزیزان را در یاری رساندن به هموطنان ناشنوا و کم شنوا پاس میدارم . مطمئن هستم دعای خیر بیمارانتان همواره توشه زندگی و آخرت شما همکاران شنوایی شناس خواهد بود.