• 1401/06/16
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت فرارسیدن روز جهانی فیزیوتراپی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی شیراز ، ریاست دانشکده جناب آقای دکتر علیرضا متأله ، طی پیامی روز جهانی فیزیوتراپی را به تلاشگران این عرصه به ویژه اساتید، همکاران و دانشجویان عزیز تبریک گفت .

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی شیراز ، ریاست دانشکده جناب آقای دکتر علیرضا متأله ، طی پیامی روز جهانی فیزیوتراپی را به تلاشگران این عرصه به ویژه اساتید،  همکاران و دانشجویان عزیز تبریک گفت .

متن پیام به شرح زیر است :

هشتم سپتامبر روز جهانی فیزیوتراپی را به اساتید ، دانشجویان و همکاران ارجمندم در سرتاسر ایران عزیز تبریک می گویم ، باور دارم فیزیوتراپیستهای ایرانی با تکیه بر دستان توانمند، ذهن خلاق و تلاش بی وقفه همگام با تحولات جهانی این رشته در مسیر ارتقای علمی و بالینی فیزیوتراپی گام بر خواهند داشت.
با توجه به تمرکز جهان در سال 2023 بر نقش حرکت و فیزیوتراپی در مدیریت استئوآرتریت، امیدوارم شاهد برنامه ریزی و تلاش بیش از پیش همکاران در این راستا و ارائه خدمات علمی ، پژوهشی و بالینی به جامعه باشیم.