• 1401/02/12
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز استاد و عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دکتر علیرضا متاله رئیس دانشکده ، طی پیامی روز استاد و عید سعید فطر را تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دکتر علیرضا متاله رئیس دانشکده ، طی پیامی روز استاد را تبریک گفتند.
بنام یزدان

آن مایی همچو ما دلشاد باش             در گلستان همچو سرو آزاد باش
چون ز شاگران عشقی ای ظریف          در گشاد دل چو عشق استاد باش

سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم یادآور تلاش عاشقانه، بی دریغ و خالصانه استادانی است که شمع جان را چراغ راه هدایت نسلها کرده و نقد عمر را در مسیر تربیت آینده سازان ایران عزیز مصروف می دارند.
اینجانب ضمن قدردانی از زحمات شما در امر آموزش و تعلیم و تربیت جوانان این مرز و بوم صمیمانه ترین تبریکات قلبی خود را به مناسبت روز استاد و عید سعید فطر تقدیم محضر گرامی شما بزرگواران نموده و درسایه الطاف الهی برای شما در مسیر این مسئولیت خطیر ، تندرستی و موفقیت آرزو دارم.