• 1399/11/27

جلسه معارفه دانشجویان مقطع کارشناسی فیزیوتراپی ورودی 99 دانشکده علوم توانبخشی

جلسه معارفه دانشجویان مقطع کارشناسی فیزیوتراپی ورودی 99 دانشکده علوم توانبخشی بشکل مجازی و با حضور ریاست, معاونین و اساتید گروه فیزیوتراپی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا ریاست دانشکده جناب آقای دکتر متاله ضمن تبریک به دانشجویان جدید الورود به بیان پاره ای توضیحات در خصوص رشته فیزیوتراپی و اهمیت تلاش در کسب علم و ارتقا رشته و ارتباط صمیمانه دانشجو و استاد در دانشکده پرداختند. سپس معاونین آموزشی, پژوهشی, فرهنگی و پشتیبانی ضمن تبریک و خوش آمدگویی معاونت های مختلف دانشکده را بطور مختصر معرفی کردند. آنگاه اساتید گروه به معرفی  و بیان حوزه های آموزشی و پژوهشی خود پرداختند. دکتر رازقی مدیر کل خدمات آموزشی دانشگاه نیز توضیحات ارزشمندی در خصوص برخی مسایل و قوانین مهم آموزشی در طول دوره تحصیل دانشجویان ایراد فرمودند. در نهایت جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید که در آن دانشجویان پاسخ سوالات خود را از زبان مسوولین دانشکده دریافت نمودند.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده