• 1401/02/25
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

بهداشت صوت

به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی مصاحبه ای با آقای دکتر متاله ریاست دانشکده برگزار نمودند.

در این نشست ایشان ضمن تبریک هفته سلامت و همچنین مصادف شدن آن با بزرگداشت هفته شیراز نکاتی را درخصوص اهمیت فعالیتهای اساتید ، مربیان ، حوزه های پژوهشی در حیطه های مختلف توانبخشی به منظور ارتقاء سلامت جامعه مطرح نمودند.

ایشان خاطرنشان کردند یکی از اهداف کادر آموزشی و درمانی دانشکده سعی و تلاش درارتقاء آگاهی های اقشار مختلف جامعه در زمینه جلوگیری از آسیبهای جسمی و حرکتی است .

بدین منظور پیشنهاد شد که بروشورهای آموزشی به مناسبت هفته سلامت در سایت دانشکده ارائه گردد تا علاقمندان بتوانند بمنظور کسب اطلاع بیشتر از مطالب منعکس شده  در رابطه با سلامت جسمی و فیزیکی به سایت این واحد مراجعه نمایند.