• 1401/10/14
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برگزاری وبینار ملی روش های نوین توانبخشی در مالتیپل اسکلروزیس

وبینار ملی روش های نوین توانبخشی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی، وبینار ملی روشهای نوین توانبخشی در مالتیپل اسکلروزیس توسط دانشکده علوم توانبخشی شیراز برگزار گردید.

به گفته دبیر علمی وبینار، دکتر نرگس مفتاحی: مراسم با سخنرانی ایشان و بیان اهداف برگزاری وبینار و اقدامات انجام شده شروع و با سخنان دکتر علیرضا متاله ریاست دانشکده علوم توانبخشی شیراز و ریاست همایش و دکتر رازقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ادامه پیدا کرد.

دکتر نرگس مفتاحی با بیان اینکه وبینار مورد استقبال فراوان شرکت کنندگان قرار گفته است، افزود: سخنرانان کلیدی و ارائه دهندگان مقالات منتخب، سخنرانی خود را در موضوعات مختلف ایراد نمودند و سخنرانی های صبح چهارشنبه 14 دی ماه به نحو احسن برگزار گردید.

ایشان در ادامه گفت: بخش دوم برنامه وبینار در بعد از ظهر چهارشنبه بصورت کارگاه های آموزشی اجرا می شود و ارائه سایر مقالات منتخب و سخنرانی ها در تاریخ پنجشنبه 15 دی ماه با حضور اساتید، دانشجویان و درمانگران رشته های مختلف علوم توانبخشی ادامه خواهد داشت.