• 1400/06/24
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برگزاری وبینار توانبخشی در طب تسکینی

اولین وبینار آموزشی "اصول و روش های نوین اعمال مراقبت های حمایتی تسکینی بیماران انکولوژی" در کلان منطقه 5 کشوری، در شهریور 1400، توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز و در محل بیمارستان انکولوژی امیر برگزار گردید.

در این وبینار که جهت آموزش پزشکان عمومی و پرستاران شاغل در بخش های آنکولوژی اجرا گردید، مبحث "توانبخشی در طب تسکینی" توسط اعضای هیئت علمی گروه فیزیوتراپی دانشکده علوم توانبخشـــــی، سرکار خانم ها دکتر مرضیه محمدی و دکتر نرگس مفتاحی ارایه شد.
در این مبحث نقش مداخلات مختلف فیزیوتراپی در کنترل علایمی از قبیل درد، خستگـــــی، موکوزیت دهان، ادم لنفاوی، اختلالات دستگاه دفع، مشکلات تنفسی و ... در بیماران مبتلا به سرطان، معرفی گردید.