• 1399/09/25

برگزاری تور معرفی دستاوردها و پتانسیل های پژوهشی

بنابر اعلام جناب آقای دکتر محمد تقی کریمی، معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشکده علوم توان بخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش، تور پژوهشی آنلاینی با هدف معرفی دستاوردها و پتانسیل های پژوهشی مرکز تحقیقات علوم حرکتی و گروه های آموزشی این دانشکده به پژوهش گران فعال خارج از دانشکده در جهت شکل گیری هر چه بهتر همکاری های پژوهشی بین رشته ای با این دانشکده، در روز چهارشنبه، مورخ 26 آذر 99 از ساعت 9 لغایت 11 (صبح) برگزار خواهد شد.

جناب آقای دکتر مجید اوریادی زنجانی، دانشیار گروه گفتاردرمانی، به عنوان دبیر علمی و جناب آقای دکتر ابوالقاسم فلاح زاده، استادیار گروه کاردرمانی، به عنوان دبیر اجرایی این سمینار معرفی شده اند. لذا، از کلیه ی اساتید، پژوهش گران، مراکز تحقیقاتی مرتبط و علاقمندان دعوت می گردد تا در این رویداد پژوهشی شرکت نمایند.
علاقمندان به شرکت در این سمینار رایگان، جهت ورود از این لینک وارد شوند.