• 1399/06/30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

قابل توجه افرادی که با تقاضای میهمانی آنها در دانشگاه علوم پزشکی شیراز موافقت شده است

تقاضای میهمانی

به توجه به تشکیل کمیسیون نقل و انتقالات دانشجویان متقاضی میهمانی و انتقالی به این دانشگاه و اعلام نتایج کمیسیون فوق به دانشجویان مربوطه به اطلاع می رساند انتخاب واحد این دسته از دانشجویان در روزهای یکشنبه مورخ 30 / 06 / 99 لغایت دوشنبه 31 / 06 / 99 صورت خواهد گرفت. لازم به ذکر است آن دسته از دانشجویانی که با درخواست آنها موافقت گردیده می بایست به سامانه سبا (saba.sums.ac.ir) مراجعه و درخواست "میهمانی از" را تکمیل و پس از تایید توسط کارشناسان مدیریت امور آموزشی دانشگاه و اختصاص شماره دانشجویی نسبت به انجام نتخاب واحد از طریق این سامانه اقدام نمایند. ضمنا عدم انتخاب واحد در بازه فوق به منزله انصراف از درخواست می باشد.
  • گروه خبری : اطلاعیه های آموزشی