• 1399/05/27

درخواست معرفی به استاد از طریق سامانه سبا

باتوجه به وضعیت بیماری کووید-19 وجهت جلوگیری از مراجعه حضوری دانشجویان به گروه های مختلف اموزشی و در راستای استفاده از ظرفیت های سامانه سبا برای انجام غیر حضوری فرآیندهای آموزشی ، این مدیریت اقدام به فعال سازی فرآیند  "اخذ درس معرفی به استاد به صورت غیرحضوری" در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ناپیوسته ، کارشناسی پیوسته ، دکتری عمومی ، کارشناسی ارشد ، دکتری تخصصی Ph.D ، دکتری تخصصی پژوهشی و دوره های MPH و تکمیلی نموده و  از تاریخ 1/ 6 / 1399  از طریق "سامانه آموزشی سبا" قابل بهره‌بردای می‌باشد .  دانشجویانی که قبل از تاریخ مذکور  فرایند معرفی به استاد را به شکل دریافت فرم معرفی نامه کاغذی اولیه شروع نموده اند، می توانند فرم تکمیل شده معرفی به استاد را به صورت کاغذی تحویل آموزش نمایند . کلیه درخواست های جدید معرفی به استاد از تاریخ 1/ 6 / 1399 صرفاً به صورت الکترونیک انجام خواهد شد. لازم به ذکر است به درخواستهایی که از تاریخ ذکر شده خارج از سامانه و به صورت کاغذی ارسال می‌گردد ترتیب اثر داده نمی‌شود.

راهنمای اخذ درس معرفی به استاد از طریق سامانه سبا
  • گروه خبری : اطلاعیه های آموزشی