• 1399/04/14

تغییر برنامه کلاسهای کارورزی و عملی دانشجویان ورودی 95 و 96 گروه کاردرمانی

کارورزی های روان و منتال به صورت مجازی از طریق سامانه نوید ارائه می شود و شروع آن از تاریخ 14 تیر لغایت 9 مرداد می باشد. نیازی به حضور دانشجو در فضای آموزشی نیست. برنامه مجازی و الزامات دوره مذکور متعاقبا از طریق گروه کاردرمانی به اطلاع دانشجویان می رسد.

از تاریخ 4 مرداد لغایت 8 مرداد حضور دانشجویان در دانشکده ضروری است. بر این اساس 4 و 5 مرداد بعدازظهر کلاس عملی اسپلینت در محل کارگاه اسپلینت و صبح مشاهدات بالینی جسمانی در محل کلینیک برگزار می شود. 6 و 7 مرداد کلاس عملی تکنیک های حرکت درمانی و 8 مرداد کلاس کارگاهی جهت رفع اشکال و سوالات مربوط به کارورزی برگزار می شود.

برنامه کارورزی دانشجویان ورودی 95

حضور دانشجویان از تاریخ 14 تیر لغایت 9 مرداد در فضای آموزشی ضروری است. در مدت زمان مذکور واحد کارورزی جسمانی (3) و کارآموزی در عرصه طبق برنامه ی اعلام شده از طرف گروه کاردرمانی گذرانده می شود.

• گروه خبری : اطلاعیه های آموزشی