• 1399/08/18

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری و کارشناسی ارشد سال 1399

آزمون سراسری

جهت اطلاع از نحوه ثبت نام و بارگذاری مدارک بر روی این لینک کلیک نمایید.  لازم بذکر است برگزاری کلیه کلاسها در نیمسال جاری به صورت مجازی و از طریق سامانه های LMS و نوید صورت می گیرد که نحوه کار و ورود به سامانه های مربوطه در قسمت آیین نامه های آموزش در وب سایت دانشکده لحاظ شده است.
* انتخاب واحد دانشجویان مقطع کارشناسی پس از ثبت نامه اولیه و بارگذاری مدارک توسط دانشجو، از طریق آموزش دانشکده صورت می گیرد.  جهت اطلاع از ساعات و برنامه کلاسی به قسمت «آموزش، گروههای آموزشی، گروه آموزشی رشته ...، مقطع کارشناسی، برنامه کلاسها » مراجعه نمایید.

* پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد پس از ثبت نام اولیه و بارگذاری مدارک، جهت اطلاع از دروس قابل اخذ خود بر روی لینکهای زیر کلیک نمایند.  انتخاب واحد دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد توسط شخص دانشجو به صورت الکترونیکی انجام می گیرد.  هر دانشجو صرفا مجاز به انتخاب دروس اعلام شده در برنامه کلاسها می باشد.  مسئولیت اخذ دروس غیر مرتبط صرفا به عهده دانشجو میباشد.

• گروه خبری : اطلاعیه های آموزشی,اطلاعیه های مهم