• 1401/11/26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

قابل توجه دانشجویانی که مقطع قبلی در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل بوده اند

دانشگاه آزاد

با سلام و احترام
نظر به اینکه استعلام تاییدیه تحصیلی دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی به صورت الکترونیک گردیده است و با توجه به ضرورت وجود تاییدیه تحصیلی دانشجویان در پرونده آموزشی ایشان، خواهشمند است به دانشجویانی که در مقاطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی Ph.D، تخصصی بالینی پزشکی، تخصصی دندانپزشکی و داروسازی مشغول به تحصیل می باشند و مقطع قبل خود را در دانشگاه آزاد اسلامی به اتمام رسانیده اند ابلاغ فرمایید که حداکثر تا تاریخ پانزدهم اسفند ماه سال جاری با مراجعه به سایت estelsm.iau.ir نسبت به استعلام مدرک تحصیلی خود اقدام و تاییدیه اخذ شده را به این مدیریت (اتاق 206- واحد تاییدیه تحصیلی) تحویل نمایند. بدیهی است مسئولیت عدم اقدام در موعد مقرر به عهده شخص دانشجو می باشد.
  • گروه خبری : اطلاعیه های آموزشی,اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی