• 1400/02/18

بیست و دومین همایش مجازی کشوری آموزش پزشکی و چهاردهمین جشنواره شهید مطهری

جشنواره شهید مطهری

همایش های کشوری آموزش علوم پزشکی و جشنواره کشوری شهید مطهری یکی از مهمترین رویدادهای مهم آموزشی است که سالیانه جمع کثیری از صاحبنظران، اندیشمندان و دست اندرکاران آموزش علوم پزشکی دانشگاه ها و دانشکده های آموزش علوم پزشکی را برای آشنایی و تبادل نظر در مورد تازه های علم آموزش پزشکی گرد هم می آورد. بهره گیری مناسب از این فرصت بی نظیر نیاز به برنامه ریزی، هدایت و نظارت موثر و مناسب دارد.

لذا بدین وسیله از سرکار عالی دعوت می گردد در بیست و دومین همایش مجازی کشوری آموزش پزشکی و چهاردهمین جشنواره شهید مطهری همایش که در تاریخ 29/2/1400لغایت 31/2/1400 به صورت مجازی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار خواهد شد شرکت فرمائید. بی شک حضور شما به غنای برنامه خواهد افزود. همچنین خواهشمند است ترتیبی اتخاذ نمایید تا به اعضای محترم هیأت علمی، کارشناسان و دانشجویان علاقه مند در آن دانشکده اطلاع رسانی گردد.

در صورت تمایل جهت ثبت نام می توانید از آدرس ichpe.org استفاده نمائید.

• گروه خبری : اطلاعیه های آموزشی
  • کد خبری : 82093