• 1399/11/12

نقش فیزیوتراپی در درمان میگرن

سردرد های مکرری که معمولا یک طرف سر را درگیر می کند و با علایمی مانند بی اشتهایی، تهوع و استفراغ همراه است را میگرن می نامند. درد میگرن نبض دار است و می تواند به حدی شدید باشد که عملکرد فرد را مختل کند. سردردها از لحاظ شدت، فرکانس (دفعات حمله در روز) و استمرار در بین بیماران مختلف متفاوت باشد. حساسیت به نور و صدا نیز از دیگر نشانه های میگرن است.
سر دردهای میگرنی غالباً با درد و خشکی گردن همراه هستند. هر چند درد گردن را معمولاً منشأ میگرن نمی‌دانند، انجام نرمش‌های کششی منظم تسکین آنی درد را به شیوه‌ای طبیعی به دنبال دارد.
بیمارانی بهترین نتیجه را از فیزیوتراپی می‌گیرند که میگرنشان با اختلال‌های عضلانی اسکلتی گردن یا فک همراه باشد.
انتظار می رود با بهره‌گیری از فیزیوتراپی برای تسکین دردهای میگرنی بتوان با درمان مناسب مشکل گردن یا فک، که یکی از آغازگرهای سر درد میگرنی است را تا حد قابل توجهی کاهش داد یا کاملاً از بین برد.
مزایای فیزیوتراپی
• کاهش مصرف داروی تجویز شده برای سر درد
• کاهش شاخص کلی درد
• کاهش شدت، تعداد دفعات و طول مدت سر درد