• 1400/10/26
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برگزاری شورای راهبردی نهمین کنگره افقهای نوین در علوم توانبخشی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی ، جلسه شورای راهبردی نهمین کنگره افق های نوین در علوم توانبخشی در تاریخ 1400/10/26 با حضور ریاست دانشکده ، معاون پژوهشی ، دو نفر از اساتید مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی و اعضاء کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم توانبخشی تشکیل گردید.

در این جلسه دبیران علمی و اجرایی دانشکده گزارشی از تعداد مقالات دریافتی به همراه رزومه های ارسالی افراد برای داوری را ارائه کردند . همچنین تصمیمات نهایی راجع به عنوان و نحوه برگزاری کارگاه ها و پنل های مختلف کنگره گرفته شد .

ضمنا مقرر گردید نمایندگان گروه های مختلف دانشکده اقدامات لازم را جهت هماهنگی دریافت مقالات و پروپوزال های دانشجویان اتخاذ نمایند.