• 1399/11/27

اجرای آزمون آسکی گروه گفتار درمانی دانشکده علوم توانبخشی

برگزاری چهارمین دوره ی آزمون بالینی آسکی (OSCE) گروه گفتاردرمانی

روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی از برگزاری چهارمین دوره ی آزمون بالینی آسکی (OSCE) گروه گفتاردرمانی با حضور دانشجویان ورودی 96 رشته ی گفتاردرمانی خبر داد. این آزمون که به مدت دو ساعت سی دقیقه به طول انجامید شامل 6 ایستگاه: برقراری ارتباط و شرح حال گیری، ارزیابی رشدی زبان، درمان زبانی رشدی، مشاوره زبانی رشدی، ارزیابی تولید و مشاوره لکنت بود. به روال آزمون های قبلی و بر طبق استانداردهای ارایه شده از سوی مرکز سنجش آزمون های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با استفاده از بیمارنما و سناریوهای بالینی با شرایط بالینی در کلینیک ها شبیه سازی شده بود. مدت زمان پاسخ گویی به سوالات در هر ایستگاه 8 دقیقه بود که توسط هماهنگ کننده ی امتحان از دفتر آموزش دانشکده کنترل شد.

در این دوره از آزمون  OSCEدانشجویان در دو گروه تقسیم بندی شده بودند و گروه دوم در طی زمان برگزاری آزمون در قرنطینه بودند.

بازخورد آزمون درجلسه ای جداگانه به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید