پرسش: دانشجویان مقطع کارشناسی چه واحدهای درسی را می گذرانند؟
 
 پاسخ: دوره کارشناسی ارتوز و پروتز ۴ ساله می باشد که دانشجویان در طول این مدت ۱۳۰ واحد درسی را می گذرانند:
۲۲ واحد دروس عمومی، ۹  واحد دروس فنی و مهندسی، ۲۷ واحد دروس پزشکی و توانبخشی، ۵۴ واحد دروس تخصصی
 پرسش: فرایند درمان در ارتوز و پروتز چگونه است؟
 
 پاسخ: متخصص ارتوز و پروتز یکی از اعصای تیم توانبخشی است و اغلب بیماران به صورت ارجاعی به وی مراجعه می کنند. این ارجاع توسط متخصص طب توانبخشی، متخصص ارتوپدی، نورولوژیست، فیزیوتراپیست و یا کاردرمان صورت می گیرد. پس از مراجعه بیمار ارزیابی های لازم توسط متخصص ارتوز و پروتز انجام شده و متناسب با شرایط بیمار وسیله مورد نظر تجویز شده و ساخته می شود.
 پرسش: تفاوت رشته ارتوز و پروتز با مهندسی پزشکی چیست؟
 
 پاسخ: فارغ التحصیل رشته مهندسی پزشکی در زمینه الکترونیک و بیومکانیک کاربردی کل تجهیزات پزشکی فعالیت می کند یعنی طراحی یک دستگاه رادیولوژی یا فیزیوتراپی در حیطه کار مهندسی پزشکی قرار می گیرد. در حالی که رشته ارتوز و پروتز به طراحی و ساخت اعضای مصنوعی و وسایل کمکی می پردازد و اعضای مصنوعی قابل ساخت در این رشته، اعضای مصنوعی خارج از بدن مثل دست، پا، چشم، گوش و بینی است.
فارغ التحصیل مهندسی پزشکی علاوه بر اعضای مصنوعی خارج از بدن، پروتزهای داخلی مثل قلب مصنوعی یا اعضای پیچیده الکترونیکی و مکانیکی مثل دست سیبرنتیکی را نیز طراحی می کند. اما فارغ التحصیل رشته ارتوز و پروتز قطعات ساده تری که با ابزار دستی نیز قابل ساخت است مثل پای مصنوعی عادی یا انواع بریس ها را طراحی کرده و می سازد.
مساله مهم دیگر این است که بعضی تصور می کنند هدف رشته ارتوز و پروتز طراحی روبوت و سیستم های کامپیوتری و الکترونیکی است در حالی که دانشجوی این رشته بیشتر به طراحی و ساخت سیستم های مکانیکی می پردازد.