• 1403/01/30
دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت یکم اردیبهشت ماه، روز ملی گفتار

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی شیراز ، متن پیام تبریک دکتر متاله رئیس دانشکده علوم توانبخشی در ذیل آمده است:

اول اردیبهشت، مصادف با روز بزرگداشت استاد سخن، سعدی شیرازی، روز ملی گفتاردرمانی نام گذاری شده است.

هکاران گفتاردرمان همواره حامی معلولین و توان خواهان جامعه بوده و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکرده و همواره در تیم توانبخشی بعنوان خدمتگزاری فداکار و دلسوز به ایفای نقش پرداخته اند؛ تا لبخند رضایت را بر لبان بیماران و خانواده های ایشان بنشانند.

خوشبختانه به همت همکاران و اساتید ارجمند گروه گفتاردرمانی دانشکده، امروز شاهد پیشرفت های خوبی در حوزه های آسیب شناسی، درمان اختلالات ارتباطی، تشخیص مشکلات بلع و گفتار و زبان هستیم.

اینجانب روز ملی گفتار درمانی را به تمامی اساتید، کارشناسان و دانشجویان گفتاردرمانی تبریک عرض نموده، برای تمامی همکاران سخت کوش، فهیم و دلسوز این حوزه آرزوی سلامتی، پیشرفت و بهروزی دارم.