استاد دکتر بهروز کاظمی

استاد دکتر بهروز کاظمی در سال 1315 در پنجم بهمن ماه، مصادف با شب میلاد حضرت ثامن الائمه دیده به جهان گشود و پس از طی دوران کودکی و تحصیلات مقدماتی، در رشته پزشکی دانشگاه شیراز پذیرفته شده و در سال 1340 از این رشته فارغ التحصیل شدند.  ایشان جهت ادامه تحصیل تخصصی به کشور آمریکا عزیمت نموده و موفق به ورود به رشته طب فیزیکی و توانبخشی در دانشگاه شهر نیویورک گردیدند که در سال 1345 با اخذ درجه تخصص در رشته مذکور فارغ التحصیل گردیدند و از مرداد 1345 به عنوان استادیار در رشته پزشکی دانشگاه شیراز، مشغول به خدمت شدند، ایشان با همکاری آقای دکتر محمدرضا علویان قوانینی  از طریق راه اندازی بخش پزشکی فیزیکی و توانبخشی و مدرسه عالی فیزیوتراپی دوره دستیاری طب فیزیکی و توانبخشی و دوره کاردانی فیزیوتراپی را در سال 1356 و دوره کارشناسی فیزیوتراپی را در سال 1357 تاسیس نمودند که در سال 1367 مدرسه عالی فیزیوتراپی به دانشکده توانبخشی ارتقا یافت و در سال 1369 دوره کارشناسی ارشد فیزیوتراپی را در این دانشکده راه اندازی نمودند.  وی همچنین سمتهای اجرایی متعددی از جمله رییس بخش طب فیزیکی و توانبخشی دانشکده پزشکی، رییس دانشکده توانبخشی شیراز، رییس بیمارستان حافظ و عضو هیات ممتحنه بورد طب فیزیکی را عهده دار بوده اند و از زمان انتشار اولین فصلنامه فیزیوتراپی مدیریت آنرا به عهده داشتند.  از ایشان تاکنون متجاوز از 22 مقاله علمی در مجلات خارج و داخل کشور به چاپ رسیده و سرپرستی و راهنمایی بیش از 34 پایان نامه مقاطع مختلف تحصیلی را به عهده داشته اند و 8 کتاب فیزیوتراپی را بصورت جزوه درستی ترجمه نموده اند.  استاد دکتر بهروز کاظمی در سال 1378 به عنوان پزشک نمونه در سطح کشور و در سال 1380 به عنوان پزشک نمونه در استان فارس در رشته تخصصی پزشکی فیزیکی و توانبخشی برگزیده شدند.  ایشان در سال 1352 به درجه دانشیاری و در سال 1380 به درجه استادی در دانشگاه نائل آمدند و با این درجه در سال 1382 به افتخار بازنشستگی نائل گردیده اند.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-11-24 19:05        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ