استاد دکتر بهروز کاظمی

استاد دکتر بهروز کاظمی در سال 1315 در پنجم بهمن ماه، مصادف با شب میلاد حضرت ثامن الائمه دیده به جهان گشود و پس از طی دوران کودکی و تحصیلات مقدماتی، در رشته پزشکی دانشگاه شیراز پذیرفته شده و در سال 1340 از این رشته فارغ التحصیل شدند.  ایشان جهت ادامه تحصیل تخصصی به کشور آمریکا عزیمت نموده و موفق به ورود به رشته طب فیزیکی و توانبخشی در دانشگاه شهر نیویورک گردیدند که در سال 1345 با اخذ درجه تخصص در رشته مذکور فارغ التحصیل گردیدند و از مرداد 1345 به عنوان استادیار در رشته پزشکی دانشگاه شیراز، مشغول به خدمت شدند، ایشان با همکاری آقای دکتر محمدرضا علویان قوانینی  از طریق راه اندازی بخش پزشکی فیزیکی و توانبخشی و مدرسه عالی فیزیوتراپی دوره دستیاری طب فیزیکی و توانبخشی و دوره کاردانی فیزیوتراپی را در سال 1356 و دوره کارشناسی فیزیوتراپی را در سال 1357 تاسیس نمودند که در سال 1367 مدرسه عالی فیزیوتراپی به دانشکده توانبخشی ارتقا یافت و در سال 1369 دوره کارشناسی ارشد فیزیوتراپی را در این دانشکده راه اندازی نمودند.  وی همچنین سمتهای اجرایی متعددی از جمله رییس بخش طب فیزیکی و توانبخشی دانشکده پزشکی، رییس دانشکده توانبخشی شیراز، رییس بیمارستان حافظ و عضو هیات ممتحنه بورد طب فیزیکی را عهده دار بوده اند و از زمان انتشار اولین فصلنامه فیزیوتراپی مدیریت آنرا به عهده داشتند.  از ایشان تاکنون متجاوز از 22 مقاله علمی در مجلات خارج و داخل کشور به چاپ رسیده و سرپرستی و راهنمایی بیش از 34 پایان نامه مقاطع مختلف تحصیلی را به عهده داشته اند و 8 کتاب فیزیوتراپی را بصورت جزوه درستی ترجمه نموده اند.  استاد دکتر بهروز کاظمی در سال 1378 به عنوان پزشک نمونه در سطح کشور و در سال 1380 به عنوان پزشک نمونه در استان فارس در رشته تخصصی پزشکی فیزیکی و توانبخشی برگزیده شدند.  ایشان در سال 1352 به درجه دانشیاری و در سال 1380 به درجه استادی در دانشگاه نائل آمدند و با این درجه در سال 1382 به افتخار بازنشستگی نائل گردیده اند.

استاد دکتر علویان قوانینی

استاد دکتر محمدرضا علویان قوانینی درسال 1315 در شهرستان بروجرد دیده به جهان گشودند و پس از طی دوران کودکی و تحصیلات مقدماتی،در رشته پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شده و در سال 1338 دوره پزشکی عمومی را به پایان رساندند و پس از انجام خدمت وظیفه و مدتی خدمت به مردم ایران،به عنوان پزشک عمومی جهت ادامه تحصیل به کشود آمریکا عزیمت نموده و در رشته طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه داون استیت شهر نیویورک مشغول به تحصیل شدند و پس از اخذ درجه تخصصی در سال 1347 هجری شمسی در این رشته فارغ التحصیل و پس از بازگشت به ایران به خدمت مشغول شدند.  در سال 1356 دوره دستیاری طب فیزیکی و توانبخشی و دوره کاردانی فیزیوتراپی و در سال 1357 دوره کارشناسی فیزیوتراپی را تاسیس نمودند و تا سال 1363 مدیریت مدرسه عالی فیزیوتراپی را به عهده داشتند.  در سال 1365 جهت گذراندن دوره فلوشیپ بیماریهای عضلانی عصبی به کشور آمریکا عزیمت و در دانشگاه می سی سی پی مشغول به تحقیق شدند و یکسال بعد به کشور بازگشتند و تا سال 1382 مدیریت گروه طب فیزیکی و توانبخشی دانشکده پزشکی را عهده دار بودند.  ایشان از سال 1356 تا 1380 دبیری بورد تخصصی پزشکی فیزیکی و توانبخشی را عهده دار بودند.  از ایشان متجاوز از 10 مقالة انگلیسی و 20 مقاله فارسی در مجلات خارج و داخل کشور به چاپ رسیده و حدود 30 پایان نامه مقاطع مختلف را راهنمایی کردند.  استاد دکتر قوانینی در سال 1382 با درجه استادی به افتخار بازنشستگی نائل آمدند. ایشان در 22 فروردین 1386 چشم از جهان فرو بستند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-11-27 20:23        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ